FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Мелса КООП 0 звезди FB
Несебър / Южно Черноморие / България

Хотелски комплекс „Мелса кооп” е разположен в центъра на гр. Несебър и се намира в непосредствена близост до провлака, свързващ стария и новия град. Отстои на 100 м от плажната ивица. Хотелът работи целогодишно и предлага възможности за морски и конгресен туризъм, както и за здравно-профилактичен туризъм. Базата на хотела се състои от 40 апартамента и 49 двойни стаи. На разположение на гостите са ресторант с открита тераса и прилежаща към него банкетна зала, лоби бар и СПА център, който разполага с фитнес зала, парна баня, руска баня, перлена вана, джакузи, сауна, солариум, терапевтични и масажни кабинети, закрит, открит и детски басейни. В хотела има две конферентни зали и два магазина за сувенири и плажни принадлежности. Хотелският комплекс осигурява достъп до всички общи части на лица в неравностойно положение.

Хотел „Мелса кооп” разполага с 40 апартамента и 49 двойни стаи. Капацитетът на хотела е 178 основни легла. Част от стаите са с балкони, от които се разкрива чудесна гледка.

Двойните стаи са с модерно обзавеждане и елегантен стил. Във всяка стая има климатик, мини бар, LCD телевизор с кабелна телевизия, телефон и интернет. Баните са оборудвани с душ кабина. Стаите са TWIN (с две отделни легла).

Всеки един от апартаментите е преходен и има холна част и спалня. Оборудвани са с климатик, мини бар, LCD телевизор, телефон и интернет. Баните са оборудвани с душ кабина, като в 7 от тях има вана. Апартаментът предлага настаняване на 2 възрастни в спалня и 1 възрастен или 2 деца на разтегателен диван в хола.

Ресторант

Ресторантът на хотела предлага традиционна българска кухня, с топъл и студен бюфет за закуска и вечеря на блок маса. Капацитетът е 148 места, включително 24 места на откритата тераса. Прилежащата към ресторанта банкетна зала е с капацитет 50 места. Ресторантът може да предложи организиране на сватби, семейни и фирмени тържества, с възможност за увеличаване на капацитета.

Лоби бар

Лоби барът на хотела е с капацитет от 32 места и предлага висококачествени алкохолни напитки, голямо разнообразие на безалкохолни напитки и пури.

СПА център

Гостите на „Мелса кооп” могат да ползват услугите на СПА центъра, който разполага с:

терапевтичен и масажни кабинети
закрит, открит и детски басейн
парна баня
руска баня
перлена вана
джакузи
сауна
солариум
фитнес зала
 
РЕХАБИЛИТАЦИОНЕН ЦЕНТЪР

Новооткритият рехабилитационен център, включва следните процедури:

калолечение
луголечение
водолечение
физиотерапия

Процедурите са подходящи за костно-ставни и неврологично хронични заболявания.

Квалифицираният персонал на хотел „Мелса кооп” ще използва комбинацията от вековните традиции на калолечението със съвременните постижения на медицината и технологиите, за да Ви даде възможност да ревитализирате Вашето тяло, да се заредите с енергия и да преоткриете себе си в място, далеч от стреса на ежедневието.

Конферентни зали

Хотел „Мелса кооп” разполага с 2 конферентни зали с капацитет 30 и 70 места. Залите са климатизирани, озвучени и оборудвани с мултимедия. При конкретни запитвания за провеждане на конференции, семинари, фирмени обучения и други мероприятия, се изготвят конкретни оферти, съобразени с желанията на нашите клиенти.

Допълнителни услуги

На Рецепцията на хотела се предлагат следните услуги:

копиране, пощенски услуги,
индивидуален сейф на рецепция, индивидуално пране, индивидуално гладене
наем на ютия за час, събуждане по телефона, повикване на такси

 

Направи резервация

Live Chat Software by providechat.com