FAIL (the browser should render some flash content, not this).
   УИКЕНД В РИМ
   Дати:
 

 

 

романтична Приказка в рим -

САМОЛЕТЕН БИЛЕТ и 3 НОЩУВКИ + ЗАКУСКИ + ЗАСТРАХОВКА В РИМ САМО OT

189 Евро*!

 


Цената включва:

- двупосочен самолетен билет

- 3 нощувки със закуска в двойна стая в хотел 2*/3*/4*

-         медицинска застраховка

 

Цената не включва:

- летищни такси – 85 евро

 

Офертата е валидна за продажба до 30 юни, 2010.

Цената е на човек, при настаняване в двойна стая.

Възможно е настаняване в единична стая срещу доплащане. Удължаване на престоя е възможно.


Допълнителни услуги:

·          Oбиколка на историческите забележителностите на български език – 135 евро

·          Трансфер летище – хотел - летище - 61Евро - при 2ма души/човек; 34Евро - при 4ма души/човekХОТЕЛИ:

- хотел "Acropoli" 2* за 3 нощувки: 189 Евро;

Цената включва: двупосочен самолетен билет София-Рим-София, настаняване в двойна стая с включена закуска, медицинска застраховка по време на престоя.

Хотел „Акрополи” е разположен в историческия център на Рим, само на няколко минути разстояние от централната гара „Термини”, основния транспортен възел на града; както и в пешеходна близост до основните атракции на Рим  като Колизеума, римския форум, фонтан „Trevi. Хотелът се препоръчва, както за индивидуални турсити, така и за малки групи от посетители, които биха искали да усетят „ритъма” на града, с лесен достъп до забележителностите му, без да търсят на всяка цена лукс. Удобни, спретнати стаи, добро обслужване, централно разположение – това предлага хотел „Acropoli” 2*.

Допълнителна информация за хотела: http://www.hotelacropoli.it/index_e.htm

 

- хотел "Lazio" 3* за 3 нощувки: 209 Евро;

Цената включва: двупосочен самолетен билет София-Рим-София, настаняване в двойна стая с включена закуска, медицинска застраховка по време на престоя.

Хотел „Lazio има централно разположение,  като се помещава в сграда от традиционнен римски тип, с комфортно фоайе, декорирана в традиционен, но уютен дух. Хотелът разполага с просторен ресторант; 61 стаи, декорирани в меки кремави тонове и напълно оборудвани.

Хотелът се намира в близост до гара „Термини”, на 1 минута пешеходно разстояние от най-близката спирка на градски транспорт – автобус и метро, на 1км. до централната част на Рим.
Допълнителна информация за хотела:
 http://www.romahotellazio.com/

 

- хотел "Silva" 3* за 3 нощувки: 234 Евро;

Цената включва: двупосочен самолетен билет София-Рим-София , настаняване в двойна стая с включена закуска, медицинска застраховка по време на престоя.  Хотелът се помещава в реставрирана архитектурна забележителност – вила от 1920 и се намира в един от най-очарователните райони на Рим. Близо до хотела са разположени два от най-известните паркове в града - Villa Torlonia и Villa Paganini, както и площад “Piazza Bologna”. Всички основни транспортни връзки се намират на няклко минути разстяние пеша.

Допълнителна информация за хотела: http://www.hotel-silva.com/

 

- хотел "Parker" 3* за 3 нощувки: 241 Евро;

Цената включва: двупосочен самолетен билет София-Рим-София , настаняване в двойна стая с включена закуска, медицинска застраховка по време на престоя.  Хотел „Parkerе разположен само на 1км. Разстояние от централаната част на Рим, и на 200м. от просторен парк и пешеходна алея, изпъстрена с ресторанти и барове. Гара „Termini” и метрото се намират на 5-10 мин. пешеходно разстояние, а основните забележителнсоти на града са разположени на приблизителното на същото разстояние. Реновиран през 2001г., хотелът разполага с 29 стаи, напълно оборудвани с телефон, климатик, минибар; лоби, градина, кафене и бар.

Допълнителна информация за хотела: http://www.parkerhotelrome.com/

 

- хотел "Eurostars Saint Paul" 4* за 3 нощувки: 248 Евро;

Цената включва: двупосочен самолетен билет София-Рим-София, настаняване в двойна стая с включена закуска, медицинска застраховка по време на престоя. Хотелът се намира на перфектно централно място в близост до университета “Rome's 'Third University”, на около 400м. От катедралата “St. Paul's Cathedral” и 800м от метро станция.

Допълнителна информация за хотела: http://www.hotelsaintpaul.net/

 

- хотел "Tempio Di Pallade" 3* за 3 нощувки: 269 Евро;

Цената включва: двупосочен самолетен билет София-Рим-София, настаняване в двойна стая с включена закуска, медицинска застраховка по време на престоя. Хотелът е уютен, класически 3* хотел, намиращ се почти в центъра на Рим, в близост до гара “Roma Termini”, с много добри транспортни връзки до основните забележителности в Рим.

Допълнителна информация за хотела: http://www.hoteltempiodipallade.it/fmappae.html

 

 

Направи резервация

Live Chat Software by providechat.com